Thuiszorg Katwijk
GROENOORD ZORGT. VOOR U.

Werken in de thuiszorg, bij jou in de buurt?

Wij streven ernaar dat onze cliënten zoveel mogelijk dezelfde mensen van Groenoord Zorgt zien. Op deze manier bouw je een band op met je cliënten. Zo is het werk niet alleen leuk, maar ook efficiënt omdat je precies weet wat cliënten van je verwachten. We hebben verschillende vacatures voor de thuiszorg in de regio's waar wij werkzaam zijn. Solliciteer als je interesse hebt of als je nog vragen hebt, neem gerust contact op.

Werkwijze

Agenda
We streven ernaar om in overleg met jou het rooster zo in te delen dat je werkt wanneer het jou uitkomt. Je kunt je planning altijd inzien, zodat je weet waar je aan toe bent. Ook kun je tijdig aangeven wanneer je meer of minder wil werken. Omdat we onze cliënten niet elke keer met een nieuw gezicht kennis willen laten maken, stemmen we jouw werktijden af met je cliënten. Zo kunnen ze altijd de beste zorg ontvangen. 

Werklocatie 
Het is belangrijk dat je zo dicht mogelijk bij huis werkt. Je reistijd blijft op deze manier beperkt en je weet de weg, handig als je misschien bij meerdere cliënten op een dag langs moet. Groenoord Zorgt richt zich voornamelijk op thuiszorg binnen de randstad.  

Op dit moment zijn wij actief in de volgende Gemeenten;
Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Katwijk, Lisse, Hillegom, Noordwijk, Noordwijkerhout, Teylingen, Voorschoten, Wassenaar en Leidschendam - Voorburg.

HR medewerker

HR medewerker

Als HR medewerker ben je de spil van onze organisatie als het gaat om het belangrijkste kapitaal van Groenoord Zorgt: onze medewerkers!
Je houdt je bezig met alle facetten van de HR-cyclus. De nadruk in deze functie ligt op de personeel- en salarisadministratie (deels uitbesteed), werving & selectie, uitstroom van medewerkers en Arbo gerelateerde zaken. Als aanvulling op ons kleine team van 5 medewerkers, die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het aansturen van onze uitvoerende medewerkers, kom je te werken in een informele werksfeer, waarbij samenwerken en elkaar ondersteunen belangrijk is.

Heb je een HBO diploma richting Personeel & Arbeid, minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, ben je initiatiefrijk, service- en resultaatgericht? Stuur je sollicitatie dan  naar
werken@groenoordzorgt.nl
 

Zorghulp Niveau 1

Als zorghulp is het je eerste verantwoordelijkheid huishoudelijke werkzaamheden te verrichten bij mensen thuis. Dit doe je op een zelfstandige en professionele manier. Er zijn in overleg met de cliënt wekelijkse en dagelijkse taken te verdelen, zoals het schoonmaken van de keuken en de badkamer, stofzuigen en afstoffen. 

Daarnaast heb je een signaleringsfunctie in het welzijn van je cliënten. Zie je dat het niet goed gaat, trek dan aan de bel. In overleg met onder andere de gemeente kunnen we ervoor zorgen dat de juiste zorg geboden blijft. Het is dus erg belangrijk dat je beschikt over goede sociale vaardigheden.

Wij bieden:
-    een uitdagende, verantwoordelijke en afwisselende baan
-    een fijne werksfeer
-    een goed salaris, conform cao
-    cliënten en een organisatie die jouw inzet waarderen
-    vaste cliënten aan wie je zorg verleent
-    flexibele werktijden

Herken je jezelf in dit profiel? Mail je cv, motivatie en beschikbaarheid naar werken@groenoordzorgt.nl.

Vast contract
Alle medewerkers krijgen een contract voor bepaalde tijd. Zo kunnen zowel wij als jij kijken of de baan bij je past. Na verlengen en goed functioneren hebben wij altijd de intentie om dit om te zetten naar een vast dienstverband.

Helpende Niveau 2

Als helpende ben je er om de cliënt (en het gezin) te ondersteunen bij het dagelijks functioneren. Je bent er in de thuissituatie, op school, op het werk of bij andere activiteiten. Je zorgt ervoor dat de  cliënt zijn of haar zelfredzaamheid en participatie aan de samenleving verbetert of stabiliseert. Je begeleidt en zorgt voor structuur, een leefbaar huis en helpt bij het opbouwen van een sociaal netwerk. Daarbij heb je een belangrijke signaleringsfunctie in het welzijn van onze cliënten. Indien het niet goed gaat kunnen we in overleg met de gemeente of onze partners zorgen dat de juiste hulp geboden blijft. Goede sociale vaardigheden zijn daarom van groot belang. 

Wij vragen:
-    minimaal afgeronde opleiding SPW niveau 3 (of 3 jaar vergelijkbare werkervaring)
-    beheersing Nederlandse taal in woord en schrift
-    interesse in psycho- en geriatrische ziektebeelden
-    passie voor de zorg en flexibele inzetbaarheid
-    in het bezig van een VOG

Wij bieden:
-    een uitdagende, verantwoordelijke en zelfstandige baan
-    een goed salaris conform cao-VVT
-    pensioenregeling via Zorg & Welzijn
-    vaste cliënten waar je de zorg verleent
-    flexibele werktijden
-    leuke collega’s en een klein, zelfstandig team

Herken je jezelf in dit profiel? Stuur je cv, motivatie en beschikbaarheid naar werken@groenoordzorgt.nl

Vast contract
Alle medewerkers krijgen een contract voor bepaalde tijd. Zo kunnen zowel wij als jij kijken of de baan bij je past. Na verlengen en goed functioneren hebben wij altijd de intentie om dit om te zetten naar een vast dienstverband. 

Flexpool

Als zorghulp in de flexpool is het werk goed te combineren met je gezin, hobby’s en andere activiteiten. Je geeft zelf aan op welke dagen en tijden je wilt werken. Hier houden we rekening mee tijdens de planning. Als huishoudhulp is het werk erg afwisselend. Je doet strijkwerk, de afwas, af en toe een boodschap en maakt de badkamer en het toilet schoon. Onze cliënten rekenen op kwaliteit maar ook op persoonlijke aandacht.

Wij bieden:

  • een afwisselende baan (ieder huishouden is anders)
  • een goed salaris conform cao (inclusief vakantiegeld- en uren)
  • flexibele en zelf in te plannen werktijden 

Vakantiewerk

Groenoord Zorgt is altijd op zoek naar medewerkers die in de vakantieperiodes beschikbaar zijn om als invalkracht te werken bij onze cliënten. Er zijn doorgroeimogelijkheden in de flexpool en bij goede uitvoering van het werk is er een kans op een contract voor bepaalde tijd.

Wij bieden:

  • een goed salaris
  • de weekenden vrij
  • veel waardering van cliënten
  • de mogelijkheid om werkervaring op te doen
  • flexibele indeling van werkdagen en werktijden