Thuiszorg Katwijk
GROENOORD ZORGT. VOOR U.

Werken in de thuiszorg, bij jou in de buurt?

Wij streven ernaar dat onze cliënten zoveel mogelijk dezelfde mensen van Groenoord Zorgt zien. Op deze manier bouw je een band op met je cliënten. Zo is het werk niet alleen leuk, maar ook efficiënt omdat je precies weet wat cliënten van je verwachten. We hebben verschillende vacatures voor de thuiszorg in de regio van Leiden. Solliciteer als je interesse hebt of als je nog vragen hebt, neem gerust contact op.

Werkwijze

Agenda
We streven ernaar om in overleg met jou het rooster zo in te delen dat je werkt wanneer het jou uitkomt. Je kunt je planning altijd inzien, zodat je weet waar je aan toe bent. Ook kun je tijdig aangeven wanneer je meer of minder wil werken. Omdat we onze cliënten niet elke keer met een nieuw gezicht willen laten kennismaken, stemmen we jouw werktijden af met je cliënten. Zo kunnen ze altijd de beste zorg ontvangen. 

Werklocatie 
Het is belangrijk dat je zo dicht mogelijk bij huis werkt. Je reistijd blijft zo beperkt en je weet de weg, handig als je misschien bij meerdere cliënten op een dag langs moet. Groenoord Zorgt richt zich voornamelijk op thuiszorg in de Bollenstreek.  

Huishoudelijke hulp

Als huishoudelijke hulp is het je eerste verantwoordelijkheid huishoudelijke werkzaamheden te verrichten bij mensen thuis. Dit doe je op een zelfstandige en professionele manier. Er zijn in overleg met de cliënt wekelijkse en dagelijkse taken te verdelen, zoals het schoonmaken van de keuken en de badkamer, stofzuigen en afstoffen. 

Daarnaast heb je een signaleringsfunctie in het welzijn van je cliënten. Zie je dat het niet goed gaat, trek dan aan de bel. In overleg met onder andere de gemeente kunnen we ervoor zorgen dat de juiste zorg geboden blijft. Het is dus erg belangrijk dat je beschikt over goede sociale vaardigheden.

Wij bieden:
-    een uitdagende, verantwoordelijke en afwisselende baan
-    een fijne werksfeer
-    een goed salaris, conform cao
-    cliënten en een organisatie die jouw inzet waarderen
-    vaste cliënten aan wie je zorg verleent
-    flexibele werktijden

Herken je jezelf in dit profiel? Mail je cv, motivatie en beschikbaarheid naar werken@groenoordzorgt.nl.

Vast contract
Alle medewerkers krijgen een contract voor bepaalde tijd. Zo kunnen zowel wij als jij kijken of de baan bij je past. Na verlengen en goed functioneren hebben wij altijd de intentie om dit om te zetten naar een vast dienstverband.

Begeleider (gesloten)

Als begeleider ben je er om de cliënt (en het gezin) te ondersteunen bij het dagelijks functioneren. Je bent er in de thuissituatie, op school, op het werk of bij andere activiteiten. Je zorgt ervoor dat de  cliënt zijn of haar zelfredzaamheid en participatie aan de samenleving verbetert of stabiliseert. Je begeleidt en zorgt voor structuur, een leefbaar huis en helpt bij het opbouwen van een sociaal netwerk. Daarbij heb je een belangrijke signaleringsfunctie in het welzijn van onze cliënten. Indien het niet goed gaat kunnen we in overleg met de gemeente of onze partners zorgen dat de juiste hulp geboden blijft. Goede sociale vaardigheden zijn daarom van groot belang. 

Wij vragen:
-    minimaal afgeronde opleiding SPW niveau 3 (of 3 jaar vergelijkbare werkervaring)
-    beheersing Nederlandse taal in woord en schrift
-    interesse in psycho- en geriatrische ziektebeelden
-    passie voor de zorg en flexibele inzetbaarheid
-    in het bezig van een VOG

Wij bieden:
-    een uitdagende, verantwoordelijke en zelfstandige baan
-    een goed salaris conform cao-VVT
-    pensioenregeling via Zorg & Welzijn
-    vaste cliënten waar je de zorg verleent
-    flexibele werktijden
-    leuke collega’s en een klein, zelfstandig team

Herken je jezelf in dit profiel? Stuur je cv, motivatie en beschikbaarheid naar Groenoord Zorgt

Vast contract
Alle medewerkers krijgen een contract voor bepaalde tijd. Zo kunnen zowel wij als jij kijken of de baan bij je past. Na verlengen en goed functioneren hebben wij altijd de intentie om dit om te zetten naar een vast dienstverband. 

Flexpool

Als zorghulp in de flexpool is het werk goed te combineren met je gezin, hobby’s en andere activiteiten. Je geeft zelf aan op welke dagen en tijden je wilt werken. Hier houden we rekening mee tijdens de planning. Als huishoudhulp is het werk erg afwisselend. Je doet strijkwerk, de afwas, af en toe een boodschap en maakt de badkamer en het toilet schoon. Onze cliënten rekenen op kwaliteit maar ook op persoonlijke aandacht.

Wij bieden:

 • een afwisselende baan (ieder huishouden is anders)
 • een goed salaris conform cao (inclusief vakantiegeld- en uren)
 • flexibele en zelf in te plannen werktijden 

Vakantiewerk

Groenoord Zorgt is altijd op zoek naar medewerkers die in de vakantieperiodes beschikbaar zijn om als invalkracht te werken bij onze cliënten. Er zijn doorgroeimogelijkheden in de flexpool en bij goede uitvoering van het werk is er een kans op een contract voor bepaalde tijd.

Wij bieden:

 • een goed salaris
 • de weekenden vrij
 • veel waardering van cliënten
 • de mogelijkheid om werkervaring op te doen
 • flexibele indeling van werkdagen en werktijden

Ouder dan 18 en op zoek naar een goed betaalde vakantiebaan? Stuur ons je motivatie, cv en beschikbaarheid naar: werken@groenoordzorgt.nl

ZZP

Voor zorgverleners zijn er veel mogelijkheden om als zzp’er te werken. Wie weet ben je het werken in een zorginstelling, inclusief onregelmatige werktijden, wel helemaal beu. Als zzp’er in de zorg bepaal je je eigen werktijden en kun je echt persoonlijke aandacht bieden. Het geeft je de ruimte om je volledig te richten op je passie en zorg te verlenen zoals jij dat wilt. Zo wordt werken in de zorg zorgeloos en afwisselend.

Voordelen als zzp’er bij Groenoord Zorgt:

 • je biedt persoonlijke aandacht voor je cliënten
 • je bent volledig zelfstandig
 • je krijgt werk in opdracht van Zorg & Welzijn (PGB, particuliere zorg en ZIN)
 • collectiviteitsvoordelen
 • heldere afspraken

Werken op kantoor

MEDEWERKER HR EN KWALITEIT
24 à 32 uur per week

 

Wat ga je doen?

In deze veelzijdige functie zorg je ervoor dat alle werkzaamheden op het gebied van personeelsadministratie/beheer/communicatie voor medewerkers van Groenoord Zorgt op orde is. Je bent verantwoordelijk voor de werving en selectie, bewaakt termijnen, maakt afspraken, verwerkt mutaties, werkt arbeidsovereenkomsten uit en zorgt dat de (digitale) personeelsdossiers up-to-date zijn. Je registreert ziek- en betermeldingen en bewaakt het beleid en regelgeving bij langdurig zieken (wet poortwachter). Je verzorgt correspondentie zowel extern (bijv. UWV en Arbodienst) als intern.

Als kwaliteitsfunctionaris breng je het kwaliteitsproces in kaart, signaleert pijnpunten en doet verbeter-voorstellen. Je onderhoudt diverse contacten en waarborgt bevoegdheden. Werkzaamheden hierbij zijn het bewaken van processen en documentbeheer.

Je werkt nauw samen met en ondersteunt het management. Je volgt, signaleert en analyseert relevante interne en externe ontwikkelingen en vertaalt deze ontwikkelingen naar consequenties en mogelijkheden voor de organisatie. Je bent eindverantwoordelijk voor personeelsmanagement, waarbij er een inventarisatie wordt gemaakt van de huidige en toekomstige personeelsbehoefte. Daarnaast ben je op de hoogte van (gewijzigde) wet- en regelgeving op het werkterrein.

Dit heb jij in huis:

Je bent iemand die initiatief neem en anderen weet te motiveren en hebt aantoonbaar succesvolle ervaring met adviezen op managementniveau. Je voelt je uitgedaagd als je de kans ziet om zaken verder te professionaliseren. Je bent proactief en gedreven met een nuchtere “hands on” mentaliteit. Je werkt zelfstandig en resultaatgericht.

Je hebt passie voor je vak en affiniteit met de zorg. Je hebt het creatieve vermogen om je vakkennis te vertalen naar efficiënte en werkbare oplossingen en middelen vanuit een commercieel perspectief. Daarnaast ben je communicatief vaardig en in staat je vakinhoudelijke kennis met heldere onderbouwing en overtuiging over te brengen. Je bent een echte professional en kan dit met verve overbrengen op je collega’s.

Verder beschik je over

 • Afgeronde HBO, in de richting van Personeel en Arbeid;
 • Minimaal 3 jaar recente ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Gedegen en parate kennis van arbeid juridische- en sociale wetgeving;
 • Accuraat en efficiënt kunnen werken;
 • Initiatiefrijk en service- en resultaatgericht zijn;
 • Een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid hebben.

Wij bieden

Een zelfstandige en veelzijdige functie, voor 24 à 32 uur per week in het hartje van Leiden. Bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Indiensttreding geschiedt op basis van een jaarcontract. Werktijden worden in overleg vastgesteld maar zijn in elk geval op maandag, dinsdag en donderdag. Vakanties en vrije dagen stem je onderling af.